Det er den tid på året igen, hvor sneakerheads verden over venter spændt på deres yndlingsmærkers nye udgivelser. Og i år, hvor vi forbereder os på at byde Jordan Brand’s tilbagevenden til basketballbanen med Jordan 1 Low velkommen, har sneakerheads noget at se frem til i overflod. Jordan Brand’s tilbagevenden starter den 23. januar, og vi ser først enden på den 14. februar. I hele perioden vil utallige nye udgivelser ankomme til butikkerne dagligt. Og det bedste ved det er, at hver dags nye drop bringer noget forskelligt til bordet. For eksempel vil vi nogle dage få lov til at se et brands signatursilhuet gøre comeback, mens vi andre dage måske får en ikonisk colorway at se, som får sin længe ventede debut. Hvilket betyder, at uanset hvilken dag du planlægger at få fingrene i en ny Jordan 1 Low, er der en god chance for, at du får mere end dine penge for pengene ud af den. Uanset om du er fan af den lave sneaker eller om du for nylig er blevet glad for 1-modellen generelt, så er der helt sikkert noget, der tiltaler dig i den følgende artikel. Så lad os uden videre tage et kig på årets bedste Jordan 1 Lows indtil videre.

Jordan 1 Low er tilbage!

Jordan Brand’s tilbagevenden er en betydningsfuld begivenhed for sneakerheads verden over. Og hvilken bedre måde at fejre det på end med en helt ny sneakerudgivelse? Indtast Jordan 1 Low, en sneaker, der er blevet båret af nogle af historiens største basketballspillere på banen og derefter er blevet et ikon i sin egen ret uden for banen. Lige siden introduktionen i 1984 har silhuetten været eftertragtet af både samlere og fans. Og nu, efter en pause på næsten tre årtier, er den endelig tilbage! Og selv om der er mange flere Jordan 1’ere, der udkommer i løbet af denne periode, er disse nogle af vores favoritter indtil videre…

Jordan 1 Low “Banned”

Jordan 1 Low “Banned” blev først udgivet i 1985 som en eksklusiv NBA-spiller. Farvevarianten er en kombination af hvid, rød og sort med Jordan-logoet i stedet for det traditionelle Nike-branding. Skoen har også specialfremstillede indlægssåler, der indeholder korte detaljer om den originale Banned colorway, herunder et citat fra Michael Jordan selv.

Se de bedste Jordan 1 Low-farver

indtil videre Til at starte vores liste har vi Air Jordan 1 “Off-White”. Denne sneaker er en repræsentation af Virgil Abloh og Nikes fortsatte partnerskab. Den har en mesh-overdel i hvid, med sorte logoer og Swoosh på siden. Skoen kommer også med en off-white sål – et nik til Off-White™ x Nike-samarbejdet. Efter det har vi Air Jordan 1 “Banned” fra 1994. Denne colorway gjorde comeback i år som gave til seriøse samlere, der ønsker at få fingrene i en af de mest ikoniske Jordan-sko nogensinde udgivet. Banned colorway blev oprindeligt udgivet til minde om MJ’s første pensionering fra basketball tilbage i ’94. Og det er ikke overraskende, at mange mennesker anser den for at være hans mest betydningsfulde sneaker nogensinde. I modsætning til andre udgivelser i 2019 er denne ikke planlagt til for mange genudgivelser i løbet af året, så sørg for at få fat i dit par, mens de stadig er tilgængelige! Den næste er Air Jordan 1 “All Star”. All Star-versionen er en af de mest kendte sneakers derude. Og denne udgivelse markerer dens 25 års jubilæum. Den dropper i februar 2019 og har en sort læderoverdel med røde accenter og et signaturstjernelogo på hælkraven. Vi går videre til en anden klassisk colorway – Air Jordan 1 “Alternate 89”. Denne retro-model blev opkaldt efter MJ’s 1989 NBA-sæson i 1989, hvor

Jordan 1 Low sneakers, som du kan bære i dag

Når vi tager et kig på de Jordan 1 Low-sneakers, der er blevet udgivet indtil videre i år, er der et par muligheder, der skiller sig ud for os. For eksempel er Air Jordan 1 Retro “Space Jam” en af vores favoritter. Det første, du vil bemærke ved disse, er den iøjnefaldende farvesammensætning. Med andre ord er de perfekte, hvis du vil have dine kicks til at være højlydte og i dit ansigt. Men vigtigere end deres udseende er de også et fremragende valg for enhver sneakerhead, der foretrækker “old school”-spark frem for nutidens moderne stilarter. Disse blev trods alt oprindeligt designet tilbage i 1995 og genudgivet i 2018 for retroelskere overalt. Det næste par Jordan 1 Lows, som vi anbefaler, er Air Jordan 1 Retro Low “White Cement”. I modsætning til andre udgivelser fra i år blev disse oprindeligt udgivet tilbage i 2001 og nåede aldrig tilbage på hylderne før nu. For alle, der måske er på udkig efter en mere klassisk løsning, vil disse helt sikkert behage. Og for dem, der holder regnskab derhjemme, bør det ikke komme som nogen overraskelse, at begge ovennævnte par er blandt vores topvalg, fordi de har den eftertragtede “white cement”-farve. Som vi har diskuteret før på vores blog, er denne iteration nok en af de mest ikoniske, når det kommer til Jordan 1-modellen generelt – hvilket er grunden til, at vi har set så mange forskellige versioner af den falde i løbet af 2019 indtil videre. 

Jordan 1 Low sneakers, som du bør tilføje til din samling

Jordan 1 Low “Chicago” Den ikoniske Jordan 1 Low “Chicago” colorway er tilbage i sin klassiske form, hvilket betyder, at du nu kan tilføje den til din samling uden bekymringer. Modellen har en hvid læderoverdel med “Nike Air”-tekst præget på hælen og en marineblå Swoosh. Skoens signaturbranding vises på tungefanen, mens dens inderforing afspejler den samme marineblå farve. Den kommer også med en rød ydersål og sorte snørebånd. Jordan 1 Low “Banned” Jordan 1 Low “Banned” er en gammel, men god hund, og er en ikonisk sneaker, som sneakerheads har ventet på at se genudgivet i årevis nu. Den har en hvid læderoverdel med røde accenter, mens Nike Air-mærket vises på begge sider af tungefanen samt på hælen. En sort ydersål fuldender denne sneakers design. Fås i tre farvevarianter: Hvid/Sort/Rød; Sort/Gul; og University Red. Jordan 1 Low “Wool” For dem, der elsker Nikes Wool-sneakers, vil det glæde dig at vide, at Jordan Brand vil udgive deres egen version af denne populære stil i 2018. Med en hvid læderoverdel dækket af uldmateriale og med Nike Air-mærket på begge sider af tungefanen vil disse babyer helt sikkert flyve af hylderne, når de udkommer, for der er intet helt som dem!

Jordan 1 Low Bottom Line

Jordan 1 Low er en ikonisk silhuet, der har været med os i over 30 år. Og i takt med at sneakerens popularitet vokser, ser vi flere og flere nye udgivelser af den elskede sko. Med sit tidløse design og et nyt drop, der udkommer dagligt, bliver 2018 et år at huske for sneakerheads.