Hvis du har et ønske om at låne penge på nettet, men du ikke har et gyldigt NEMid til rådighed, kan det blive meget svært for dig at få et lån.

Et gyldigt NEMid er ofte nødvendigt i mange “seriøse” aftaler, herunder bl.a. med banker, pengeinstitutter osv. Så det er en rigtig god ide at have et gyldigt NEMid.

Kan det overhovedet lade sig gøre at låne uden NEMid?

Hos alle online låneudbydere i Danmark kan det ikke lade sig gøre at få et lån, hvis du ikke har et NEMid. Førhen kunne du godt skrive under for dig selv, da du var fysisk fremmødt i eks. banken, men nu om dage foregår alt digitalt, og her kan det kun lade sig gøre at bruge dit NEMid til at skrive under med på aftaler om bl.a. penge og lån.

Har du et NEMid, så tag et billigt lån og drop kassekreditten. Men har du ikke et NEMid, er det en rigtig god ide at få det bestilt.

Nu har jeg et NEMid – hvad så nu?

Hvis du har fået bestilt dig et NEMid, og det nu er kommet, har du mulighed for at ansøge om lån stort set alle steder. Der er nemlig nogle andre krav, du gerne skal leve op til, end bare at have et NEMid, men det er et vigtigt første skridt på vejen til at få et lån på nettet.

Med et NEMid bliver det generelt bare meget nemmere at bevæge sig rundt på nettet som dansker. Det kan nemlig også ske, at du skal bruge dit NEMid, når du skal betale med dit kreditkort hos nogle butikker online, eller at du skal bruge til booking af tid hos læge, tandlæge osv. Så det er godt at have i dagens Danmark. Lån nemt her med et NEMid.

Er der andre krav, jeg skal leve op til?

Der kan være en række andre krav, du skal leve op til, hvis du gerne vil have et online lån end bare at have et NEMid.

Du skal være mindst 18 år gammel, have en dansk folkeregisteradresse og være dansk statsborger som regel. Derudover kan der være krav til, at du skal have en fast årlig indkomst på et minimum beløb, så låneudbyderen er sikker på, at du har mulighed for at afdrage på lånet.

Find dit lån i dag og skriv under med NEMid

Har du fået dit NEMid i orden, og lever du op til de øvrige krav, der er fra udbydernes side af, kan du med fordel finde dit lån allerede i dag og skrive aftalen under med dit NEMid.

Der er mange gode steder, hvor du kan ansøge om at få et lån. Det er meget nemt at have med at gøre, og alle kan finde ud af at udfylde en online ansøgning til et lån. Du skal bare indtaste det beløb, du gerne vil låne, evt. vælge lånets løbetid, og så klikker du bare på knappen for at ansøge, når du har læst alt det, der står med småt.