Prøv de fedeste T-Shirts  

Hos os har vi et stort udvalg af herretøj, som ingår af alt fra Polo Shirts, T-shirts, og Turtlenecks. Vi fokuserer på kvaliteten, hvorfor BalderClothes’s produkter alle er dansk produceret. Hvorfor er BalderClothes herved nemmere kan kontrollere kvaliteten af vores turtlenecks, så vi er sikker på at du får det fedeste produkt.  

Hvis du skal vælge hvad for noget herretøj, som er lige ens smag, så kan du snildt se hele vores kartotek gennem billeder, som gør det lige til for dig at beslutte sig.  

BalderClothes har polo shirts i de fleste numre og ønsker man en størrelse, skal du bare skrive til os og så finder vi det til dig.  

Turtlenecks er en enorm del af hverdagen og derfor er det afgørende at man kan anvende de farver, som du gerne vil have. Størstedelen vil blot have deres t-shirts i basic farver, så man nemt kan anvende de tøjdele med hinanden uden at det fremstår mærkeligt ud.  

 

BalderClothes har enorm erfaring med herretøj og har herved en fornuftig ide om hvad, som er fedt og inde i dag. Her ser vi som altid en gigantisk forespørgsel på T-shirts, Turtlenecks og Polo Shirts, derfor bræger BalderClothes sortiment af herretøj præg af dette og dermed ser du at det er her BalderClothes sortiment er størst. Turtlenecks er en god løsning til dig, som vil have en behagelig påklædning, mens du er på arbejde og vil fremstå professionel. Det er igennem tiden blevet mere anstændigt at benytte sig af turtlenecks i arbejdsmiljøet. Her er det samtidig en ideel mulighed i vintermånederne, hvor der er koldere end resten af tiden.  

Alle herretøjs klædeskabe består naturligvis af t-shirts, da det er det nødvendige inden for herretøj og det mest anvendte. T-shirts er det traditionelle valg i sommer månederne, hvor der er for varmt at have en stor trøje eller pullover på. Vores T-shirts er med crew neck, v-neck og basic tee udskæring, så vi har med garanti noget, der er i din stil.  

BalderClothes har samtidig et gigantisk sortiment af Polo Shirts, hvor BalderClothes har stort kollekntion af farver, så man kan bruge de farvekombinationer, som du vil have. Polo Shirts er det bedste valg, da polo shirts kan bruges i samtlige typer af sociale events, da det er den perfekte kombination af professionel og chill dresscode. Derfor kan du uden problemer køre til møde i banken og stadig begå sig som en ambitiøs person uden at du er ukomfortabel i en skjorte eller lignende. Polo Shirts kan benyttes i privaten og er stadig lækker at have på og føler ikke man er lukket til. Vores t-shirts starter i, at du vil være chill og ønsker at se flot ud. Derfor er BalderClothes turtlenecks noget af det bedste man kan opdage på markedet i komfort.  

Vores turtlenecks er primært produceret i bomuld, hvorfor du vil opdage behagelig stof på sin krop, når du for første gang hopper i t-shirts fra BalderClothes. Har du et specielt ønske fra BalderClothes om herretøj så kontakt BalderClothes og så får BalderClothes produceret det netop efter dit ønske. BalderClothes, dit bedste sted at købe polo shirts!