Jeg vågnede tidligt om morgenen med en følelse af spænding. Det var den dag, hvor jeg skulle i skole og derefter til basketballtræning. Jeg sprang ud af sengen og klædte mig hurtigt på i min træningsdragt og snørede mine basketsko. 

Efter en lang dag i skolen, var det endelig tid til basketballtræning. Jeg var fyldt med energi og klar til at give alt, hvad jeg havde på banen. Jeg pakkede min taske og sørge for at have min iPhone med, da jeg skulle bruge den til at høre musik og tracke min træning. 

Da jeg ankom til træningshallen, begyndte vi straks at varme op. Vi dribblede bolden, lavede strækøvelser og skød nogle prøveskud. Jeg var i mit rette element og glædede mig til at blive bedre til basketball. 

Da træningen begyndte, gav jeg alt, hvad jeg havde. Vi lavede forskellige øvelser, spillede kampe og trænede vores færdigheder. Jeg var fuldstændig fokuseret på spillet og følte mig i mit es. 

Men pludselig skete det uheldige. Mens jeg var midt i en intens kampøvelse, tabte jeg min iPhone. Den skvattede ned på gulvet med en knasende lyd. Mit hjerte sank, og jeg vidste, at det ikke var godt. 

Jeg samlede telefonen op og kiggede på skærmen. Desværre var den sprængt, og der var tydelige skader. Jeg følte en blanding af vrede, ærgrelse og skuffelse. Min iPhone var en vigtig del af mit daglige liv, og det var frustrerende at miste den på den måde. 

Mine holdkammerater og træner kom over for at se, hvad der var sket. De udviste forståelse og forsøgte at trøste mig. Vi besluttede at afbryde træningen i et øjeblik for at finde ud af, hvad der skulle gøres. 

Der var ikke så meget at stille op. Vi færdiggjorde træningen, og så måtte jeg næste dag få den repareret. Jeg valgte så at tage ned til fixphone.dk. Der gik det hele hurtigt, og jeg var så glad for at kunne få min iPhone tilbage inden for en time.