Ravjagt for begyndere

At gå på ravjagt er min måde at finde den indre ro på og lige så snart jeg træder ud af bilen og begiver mig på ved til vandet falder der straks ro i hovedet og alt andet lukkes ude for nu skal der findes rav.
Som begynder kan det være svært at finde rav men i de fleste tilfælde er det fordi man leder de forkerte steder men der er rigtig megen information at hente på nettet og med Google  er du altid tæt på løsningen.

Lær din strand at kende

Det er vigtigt du kender din strand så du ikke bliver overrasket at vandet hvis der pludselig bliver højvande og på dmi.dk kan du finde skemaer over hvordan vandstanden er i netop dit område, det er vigtigt – meget vigtigt da man aldrig skal ignorere sikkerheden når man er ved stranden.
Når jeg går om dagen kan jeg bedst lide det i solskin og så med solen i ryggen da jeg syntes det så bliver lettere at se ravet men prøv dig frem da det kan være det modsatte virker bedre for dig.

Ravjagt med ravlygte

Det er blevet utroeligt populært med ravjagt om natten hvor man bruger en ravlygte og da jeg hørte om det for et par år siden var jeg sikker på det blot var en dille for hvem ville dog rende rundt om natten for at finde rav ?
Jeg har nu selv købt en ravlygte for jeg kan godt se det er noget lettere at finde rav på den måde frem for at gå stille frem om tilbage i lyset så kan jeg i mørket gå i et rask tempo med min ravlygte da ravet skinner i en gul farve når lyset fra ravlygten rammer det. Det passer nu ikke helt at jeg har en ravlygte da jeg faktisk har to da den føste jeg købte ikke efter min mening var kraftig nok så jeg fik købt en mere som er så mange gange bedre end den første ravlygte så har du mulighed for det ville jeg forsøge at finde en forretning hvor du kan afprøve ravlygten inden du køber den så du ved om det er den ravlygte du vil have.

Den eneste forretningen jeg kender til ligger desværre (for mig) i nordjylland og der er lidt langt fra Køge men på et tidspunkt skal jeg en smut op til det mørke jylland for at lægge vejen forbi ravfund og se hele deres udvalg. Det er også hos ravfund jeg købte min nr. 2 ravlygte og det er også den forretning jeg har linket til i denne artikel så kan du selv læse mere om ravjagt og ravlygter da de har meget information på deres side.