Du har måske gået sammen med din partner i en del år, og tingene er måske ikke så friske og rosenrøde som de var engang, men du kan være i gang med at skabe lidt spænding, og det kan være det kræver nogle penge, og er der tale om den helt store pakke, så kan det være du skal bruge nogle ekstra penge!

En ferie er nærmest altid et hit, tag hinanden i hånden og kom af sted væk fra hverdagens trummerum, stress og larm, det er nærmest lige meget hvad der skal til for at få det til at lykkes, og lad nu være med at vente, til I står og erkender, at I mangler fysisk og psykisk nærhed, og det i virkeligheden er for sent.
Af disse grunde kan en god økonomi være vejen til et sundt forhold. Så det gælder om at få gang i opsparingen, hvis du vil give dit forhold den bedste chance.

Andre måder at sparke gang i samlivet igen

Hvis I nu tager sammen på ferie, hvorfor så ikke give den ekstra gas og eksperimentere lidt med det fysiske samvær, hvorfor ikke i samme åndedrag prøve en vibrator – det der lille stykke sexlegetøj der kan pirre både mænd og kvinder.

Det kan bruges til alle dele af sexakten, lige fra forspil til at lege med alene og helt over til at skabe fælles nydelse.

Og du behøver ikke holde dig til den simple og måske lidt kedelige slags, de kommer nemlig i alle farver, former og med forskellige designs der gør at der kan findes en model til alle, hvor det mest udfordrende spørgsmål bliver om den skal være til batterier eller en genopladelig udgave, og det er måske mest et spørgsmål om temperament, man kan sige at den batteridrevne løsning kan være den der der hårdest ved miljøet, fordi batterierne skal skiftes ud løbende, mens den genopladelige i sagens natur kan genbruges.