Der kan være en del stress og bekymringer forbundet med at tage et lån. Er det for dyrt? Kan man komme til at betale pengene tilbage? Har man overset et bedre tilbud? Man bør altid være forsigtig og tænke sig godt om, når det kommer til økonomien, men det kan sagtens lade sig gøre at låne penge og stadigvæk have ro i maven. Det gælder bare om at sammenligne lån og finde det bedste. 

Det giver god mening, at du finder det bedste og billigste tilbud ved at sammenligne lån hos forskellige udbydere. Det gælder lige meget, om der er tale om et billån, et kviklån eller en andet form for forbrugslån. Men det kan være nemmere sagt end gjort at få overblikket over de mange udbydere og tilbud. Det er lige præcis her, at Lendos låneberegner og sammenligningsfunktion kan hjælpe dig. Lån penge nemt, hurtigt og uden at være i tvivl om, at du har overset et bedre tilbud.  

Sammenlign lån og vælg det bedste 

Det lyder måske meget oversimplificeret, men ligesom med andre produkter og services, finder du kun det billigste tilbud, hvis du undersøger markedet. Så når du sammenligner lån, kan du ende med at spare mange penge. Det gælder nemlig om at finde det lån, der har de mest attraktive gebyrer og renter, så lånet kommer til at koste dig mindst muligt på sigt.  

Som nævnt kan det nemt komme til at tage lang tid og være besværligt at finde frem til det bedste tilbud selv. Du kan bruge rigtig mange timer på at gå ind på hver eneste udbyders side for at indhente tilbud og derefter prøve at skabe et overblik med noter. Heldigvis behøver det slet ikke at være så svært at låne penge billigt. Lendo kan nemlig gøre arbejdet for dig. 

Hos Lendo kan du både bruge en låneberegner og sammenligne lån, inden du låner penge. Du kan indtaste størrelsen på lånet samt løbetiden og med det samme få et estimat på, hvor stor den månedlige ydelse vil komme til at være. Du kan herefter gå videre og bede Lendo om at indhente tilbud. Dette er både gratis og uforpligtende, og du vil få en række tilbud fra forskellige udbydere. Herfra kan du hurtigt og nemt vælge den laveste rente og komme godt i gang med at låne penge billigt. 

Spar flere penge med et samlelån 

Har du lånt penge flere gange og står tilbage med mange, mindre lån? Det kunne være et billån, et kviklån, et sms-lån eller andre usikrede lån. Det kan nemt føles uoverskueligt og svært at få et overblik over. Der er mange regninger og månedlige afdrag at holde styr på, og man kan hurtigt komme til at føle, at hele ens økonomi er fanget af al den gæld. Her kan et samlelån hjælpe dig ved både at gøre det billigere og mere overskueligt. 

Et samlelån er i princippet bare et forbrugslån, men det er et, du tager for at indfri dine eksisterende, mindre lån. Det betyder altså, at du tager et nyt lån, der er stort nok til at dække gælden på alle de forrige lån. Så står du blot tilbage med ét lån, en rente og en udbyder at afdrage til om måneden. 

Et samlelån kan nemt komme til at spare dig penge, fordi der er gode muligheder for at få en bedre rente. Du slipper desuden for at betale gebyrer for flere forskellige lån. Det er et oplagt valg, når du har været nødt til at låne penge flere gange.  

Samlelånet giver dig desuden et langt større overblik over din økonomi. Fremfor at skulle holde styr på flere overførsler hver måned, har du nu kun én at koncentrerer dig om. Det gør det nemmere at lægge et realistisk budget og komme på rette vej mod en sund økonomi.