Sådan kommer du tør på arbejdet

Der er snart ikke noget værre end at møde ind på arbejde og ligne en druknet mus. Det er ofte et look man kan skabe, hvis man bliver fanget ude i regnvejret, når man er på vej på arbejde. Læs med her og få nogle gode råd til, hvordan du kan komme tør frem på arbejdet.

Skal der benyttes offentlig transport? (Eller bil)

Det er meget normalt at tage sin cykel eller endda et elektrisk løbehjul, hvis man skal afsted på arbejde. Hvis man bor inde i en storby, så er det især meget populært, at man tager sådan én for at komme på arbejde. Men der er nu ikke særlig meget, der kan beskytte en mod regnen og lignende, når man kommer på sin cykel eller elektriske løbehjul. På den måde ender man ofte med at være drivvåd, når man møder på arbejdet.

Det kunne derfor være en god ide at gøre det til en vane at tjekke vejrudsigten, før du smutter afsted på arbejdet. Hvis det ser ud til at blive meget dårligt vejr i dag, så er det måske en idé at tage offentlig transport i stedet for. Eller måske du endda kan hoppe ind i din egen bil og komme afsted på den måde, uden at alt tøjet bliver helt vådt?

Den rette golf paraply

Selv hvis du bruger egen bil eller skal med offentlig transport frem for cyklen, så vil du ende med at blive lidt våd. Du skal jo lige hen til bilen og fra bilen og ind på kontoret. Og du skal også finde en måde at komme tør frem til busstoppestedet, hvis det er den, du vælger at tage på arbejdet.

Det er derfor også en god ide at investere i golf paraplyer og det kan for eksempel være en golf paraply i sort. Sådan en golf paraply i sort kan være det helt rette valg, da det virkelig er en fantastisk form for paraply. Ofte er problemet med paraplyer at de hurtigt går i stykker. Vinden er så kraftig her i landet, at den hurtigt kan vende bunden i vejret på en paraply. Og det ødelægger altså de helt almindelige paraplyer.

I stedet skal du investere i en god golf paraply i sort – den er designet til at kunne vende i vejret som en anden margretheskål og stadig fungere udmærket. Den er altså noget mere holdbar end de fleste paraplyer!

Selvfølgelig kan du også købe din golf paraply i andre farver end lige sort. Du kan for eksempel købe den i hvid eller navy blå også, hvis det skulle være noget.  

Hav skiftetøjet med

Til sidst er der ikke så meget andet at gøre end at sørge for at tage noget skiftetøj med i tasken eller eventuelt have det liggende på dit kontor. På den måde kan du i det mindste altid lige skifte ude på toilettet, hvis du ender med at blive helt drivvåd, når du skal afsted på arbejde. Det er jo ikke altid at man lige husker sin golf paraply i sort eller at vejrudsigten får ret i det pæne vejr, som den har lovet.