Hvis man er interesseret i at få sine penge til at vokse, så kan man være heldig at købe Bitcoin på det helt rigtige tidspunkt og opnå en gevinst på den måde. For mange lyder Bitcoin som en diffus størrelse, og det kan være meget svært at forholde sig til. Hvordan køber man egentlig en Bitcoin? Kan jeg have den i hånden?

Denne artikel har til formål at forklare, hvordan du anskaffer dig en Bitcoin i Danmark (eller en del af en, da kursen er meget høj her for tiden). Det er muligt at opdele en Bitcoin i 100 millioner dele, så du kan sagtens købe en delmængde. Det er der mange, der desværre ikke ved.

En af de nemmeste måder at komme i gang på er ved at købe Bitcoin med kreditkort. Der findes mange steder, hvor dette kan lade sig gøre, men man skal være særlig opmærksom på gebyrerne. Vælger man et sted med høje gebyrer, så kan man sagtens ende med at betale gebyrer, der er dobbelt så høje som hos konkurrenterne – og det er ingen interesseret i. Ønsker man at spare lidt penge, men så får man også sine Bitcoins langsommere, så bør man købe med bankoverførsel. Her er gebyrerne typisk lavere, da det også er billigere af modtage en bankoverførsel for den sælgende virksomhed. Lyder dette interessant, så kan man finde en række forskellige sammenligninger på gebyrer i forhold til Bitcoin Danmark. Generelt kan man sige, at det ikke er ekstremt dyrt at købe Bitcoin i Danmark, hvis man vælger at handle hos etablerede forhandlere.

Efter man har købt sin første Bitcoin (eller mindre), så er det også vigtigt, at man tænker på sin sikkerhed. Her kunne man med fordel købe en Ledger Nano S eller lignende, som er en hardware wallet. Denne kan man bruge til at opbevare sine Bitcoins på en nem og sikker måde. Nu tænker du sikkert, at det ikke er nødvendigt, men sikkerhed er meget vigtigt. Mange hackere er ude efter dine penge, og hvis du ikke har styr på sikkerheden, så kan det være, at de får fat på dine penge en dag.