Det er de færreste, der vil svare nej til ovenstående spørgsmål. Hvorfor skulle man ikke vælge at gøre det, hvis de penge kunne blive smidt i en Ether investering eller en investering i aktier. Vokser markedet på samme måde, som det har gjort i år, så kan det blive til mange penge meget hurtigt. Intet er dog garanteret, og potentielle afkast kommer med en risiko.

Kom i gang på denne måde

Mange tænker, at det er en kæmpe udfordring at komme i gang med at spare op. De fleste vil ikke indrømme, at de ikke har gennemgået deres udgifter i lang tid, og derfor ender de med at bruge alt for mange penge på det ene eller det andet. En anden vigtig ting er, at hvis du ikke allerede har budgetteret med ekstra høje elregninger resten af året, så er du bagud. Priserne på el er streget ekstremt meget i løbet af 2021, og du bør derfor være klar på det.

Vi skal ikke fortælle dig, at rygning er dårligt for dit helbred – det ved du allerede godt, hvis du ryger. Ryger du ikke, så ved du det i hvert fald. Problemet med rygning er dog også, at det er super dyrt at ryge i Danmark. Prisen bliver hele tiden sat op, og hvis du bliver ved med at forbruge endnu flere smøger, så bliver det kun dyrere for dig. Du kan altså bare ved at stoppe med at ryge eller ryge halvdelen komme op på 1050 kroner opsparet om måneden – det er nok den nemmeste måde for dig at gøre det på.

Når man er barn, så får man oftest madpakke med i skole. Det er en nem og billig (men samtidig kedelig!) måde at fodre sine børn på. Når man bliver voksen, så glemmer mange at gøre det. Essensen er, at hvis du tager madpakke med, så er der rigtig mange penge at spare hver evig eneste dag.