Julen kan godt være hård ved din konto, men du kan nemt flytte betalingerne lidt!

Hvis du er en af dem der plejer at have en stram økonomi hen over julen, så findes der råd. Du kan nemlig legende let lave de fleste af dine køb med en afbetalingsløsning der er så nem at bruge som et kredit kort. Vælger du en løsning som f.eks. viabill, så kan du blot samle alle dine julegavekøb på en konto og samlet afbetale over f.eks. 10 måneder. Det giver luft i økonomien og sørger for at julen bliver mere afslappet. 

Det er utrolig nemt at komme igang. Du skal blot tilmelde dig med nem id og straks er du igang. Du kan nu handle i over 3000 butikker i danmark, der understøtter denne smarte betalingsmetode. Du kan købe alt fra blomster, sko, tøj, frækt lingeri, vinterdæk, køkkenudstyr og endda sexlegetøj. Du kan med andre ord købe stort set alt med denne smarte løsning. 

Når du har lavet dine køb, kan du se det samlede beløb på din administration. Her kan du så nu dele betalingerne op i antal måneder du vil afbetale på. Det beløb spredes nu ud over de måneder og der lægges kun en helt almindelig rente på. 

Hvordan gør du når du skal handle?

Når du skal handle, så vælger du blot en af de butikker der angiver at de tager betalingsløsningen. Her kan du så shoppe som du plejer. Når du kommer til betalingen vælger du afbetalingsløsningen og bruger dit login for at betale. Betalingen godkendes nu på samme måde som du kender det fra kredit kort. 

Du kan så købe for det beløb du er godkendt til. Har du brug for mere, så kan du få beløbet sat op. Det er nemt og ukompliceret at bruge, samtidig med at du ikke dør i høje renter og gebyrer.